Padel – en sport i rivende udvikling

Det er vel efterhånden de færreste, der ikke er klar over, at der findes en sportsgren, der hedder padel.

Padel er en blanding mellem tennis og squash og der spilles to mod to på en bane, der omgives af glasvægge, og som måler 10 x 20 meter. Redskaberne, der bruges til at sende bolden over på den anden side, er en blanding af en ketcher og et bat.

Og padelsporten har for alvor fået vind i sejlene. Det er en sportsgren i rivende udvikling – både på verdensplan og i Danmark. Padelbanerne skyder op som paddehatte, og der findes i dag flere end 400 baner at boltre sig på her i landet.

Padelsporten kan spilles både udendørs og indendørs og har den fordel, at den kræver mindre teknik og styrke end mange andre lignende sportsgrene. Da sporten ikke er så fysisk krævende, betyder det samtidig, at det er ganske let for alle både ældre som yngre udøvere.

at komme i gang med padel.

Er du bidt af sport, og går du med en iværksætter:https://www.avisen.dk/Iv%C3%A6rks%C3%A6tteri i maven, kunne padelsporten måske være et oplagt eventyr at kaste sig ud i. Finder du et område, hvor der ikke er padelbaner eller padelklubber, burde der være gode muligheder for at skabe en forretningsmodel, der giver succes.

Vælger du at satse på padelsporten er det vigtigt at have styr på mere end bare sporten og omgivelserne. Et godt crm system er en nøglefaktor, hvis du ønsker at holde styr på relationerne til de padelspillende kunder. CRM betyder Customer Relationship Management og som ordene antyder handler CRM i bund og grund om at styrke forbindelsen til kunderne og gøre dem så tilfredse som muligt.

Med fire spillere på banen ad gangen markedsføres padel også som en sport, hvor der er plads til det sociale fællesskab.

Reply

mts_wordx