Indret dit hjem i sportens tegn

Kommer du fra en rigtig sporty familie, hvor samtlige medlemmer af husstanden dyrker forskellige idrætsgrene? Så kan du med fordel indrette dit hjem i sportens tegn. Når du indretter hjemmet i sportens ånd, så mindes du konstant om din glæde og passion for sporten. Der er mange måder at foretage indretningen på, og vi kommer med inspiration til det her i artiklen. Læs med og bliv klogere.

Hæng sportsplakater og tapet på væggene

Har du masser af billeder liggende fra din tid som aktiv idrætsudøver? Og vil du gerne mindes om nogle af dine største sportslige præstationer? Så overvej at få omdannet billederne til plakater. Smid dem derefter i en billedramme, og hæng dem så på væggen i dit hjem. Så er du allerede godt på vej til at omdanne boligen til en rigtig sporty en af slagsen.

Tapet hitter

Noget, der virkelig hitter i de danske hjem netop nu, og en anden ting, du kan hænge på dine vægge, er tapet. Det findes i et væld af forskellige former og farver, og det kan lynhurtigt shine en ellers kedelig bolig op. Blandt de mest populære slags netop nu kan nævnes flotte former for blomster tapet, retro-tapet samt ikke mindst sports-tapet. Sidstnævnte er nok det, du er mest interesseret i. Hvad siger du f.eks. til et tapet der er udformet med motiver af fodboldbaner? Eller hvad med et med motiver fra de olympiske lege, eller andre lignende store sportsbegivenheder? Der er masser at vælge imellem, og de er perfekte at hænge op i boligen, såfremt man ønsker at skabe en mere sportslig stemning i huset.

Hav dine medaljer og pokaler stående fremme

En anden god måde at skabe en boligindretning i sportens tegn på, er ved at have alle sine medaljer og pokaler stående fremme på en reol, eller ved at hænge dem på en væg. De er nemlig flotte at se på, og samtidig fungerer de som gode minder for ens største sportslige præstationer. Som sådan fungerer de også glimrende som inspiration til ens kommende konkurrencer, stævner og lignende.

Reply

mts_wordx