Guide: Sådan laver du dit eget fitnessrum i hjemmet

Elsker du alt der har med sport og træning at gøre, og vil du lave dit helt eget fitnessrum i hjemmet? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på bloggen har vi nemlig masser af spændende artikler klar til dig om sport og træning, og lige præcis i denne artikel byder vi på en guide til, hvordan du kommer i gang med at lave dit helt eget fitnessrum. En klar fordel ved at træne hjemme er, at det er en billig træningsform i forhold til at tage forbi det lokale fitnesscenter. Så lad os straks springe ud i emnet.

Lad flotte bomuldstæpper skabe lidt luksusstemning i fitnessrummet

Vores første råd til dig der vil lave dit eget fitnessrum er, at du bør fokusere på at gøre det hjemligt, hyggeligt og ikke mindst lidt luksuriøst. Det kan du blandt andet gøre ved at købe bomuldstæpper og placere rundt omkring i rummet. På den måde skabes der et frækt clash mellem det hjemlige og næsten stueagtige, og det mere rå og maskuline fra træningsmaskinerne.

Der findes i øvrigt bomuldstæpper i et hav af farver, mønstre og forme, så der er garanteret også nogle der vil passe fint ind i dit kommende fitnessrum.

Det vigtigste er naturligvis træningsudstyret

At lave sit eget fitnessrum er en perfekt måde at indrette sig sportsligt på i hjemmet. Du kommer dog ingen vegne uden træningsudstyr. Vær opmærksom på, at træningsmaskiner godt kan være en smule pebrede i prisen. Overvej derfor at købe de forskellige maskiner i etaper. Du kan således med fordel lægge ud med at købe et par kettlebells, en vægtstang samt et effektivt løbebånd. Med tiden kan du så tilføje ekstra homegym-maskiner såsom romaskiner, spinningcykler og lignende.

Husk også gode badeværelsesfaciliteter og et godt lydanlæg

Du er garanteret erfaren indenfor alt der har med træning at gøre, og som sådan ved du helt sikkert også, at man altid er drivvåd af sved efter endt træning. Du bør derfor planlægge at anlægge dit kommende fitnessrum i umiddelbar nærhed af gode badeværelsesfaciliteter. Så kan du nemlig tage et forfriskende brusebad efter dagens hårde strabadser på træningsmaskinerne.

Overvej også at købe et moderne og effektivt lydanlæg. Det er nemlig motiverende at lytte til musik under den hårde træning, og det gør du bedst med et godt hi-fi-system bestående af kvalitetshøjttalere. Her er det en god idé ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Køber du et dyrt system, så holder det nemlig erfaringsmæssigt meget længere end de billige af slagsen.

Endelig er det også værd at overveje at hænge en stor fladskærm på en af væggene i dit kommende fitnessrum. Så kan der køre træningsrelaterede videoer mens du træner, eller du kan se håndbold, fodbold eller andre sportsgrene, mens du pumper jern.

Reply

mts_wordx